Sztárok

Lippai Marianna: „36 évesen ki mertem lépni a házasságomból”

Lippai Marianna, az ÉLETKEdv kitalálója élete legnehezebb időszakáról és a válásról beszélt a Feel Soul Good rendezvényén.

Reinkarnáció, jelen életünk kihívásai, újrakezdései és testi-lelki-szellemi újjászületéseink – ezek a témák kerültek terítékre a „Feel SOUL Good – Lélekközösség Peller Mariannal”: Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete elnevezésű rendezvényén. A meghitt hangulatú beszélgetés során három közkedvelt és elismert vendég, Müller Péter, Lippai Marianna és Sebestyén Balázs osztotta meg tapasztalatát a közönséggel.

Lippai Marianna, az ÉLETKEdv életre hívója is, aki kislánya halála után – vagy ahogyan ő fogalmaz: azután, hogy Dominika előrement – rálelt a neki szánt útra, új életet kezdett, annak szenteli minden idejét és energiáját, hogy másoknak is átadja minden tapasztalatát, és ezzel segítsen. „Tudatosan készültem az új életemre. Tudtam, hogy lányom, Dominika előre fog menni előbb vagy utóbb, ezért nagyon kértem a Jóistent, hogy ha ez megtörténik, utána nulláról újrakezdhessek mindent. Hiszek abban, hogy amit kérünk, az megadatik! 36 évesen ki mertem lépni a házasságomból, felkerültem vidékről Budapestre, újra férjhez mentem, elkezdtem írni, és egyre nagyobb olvasóközönségem lett” – mondta el Lippai Marianna.

Lippai Marianna kislánya elvesztéséről is beszélt

Hozzátette: akinek erős a hite, az bátrabban feláll a rossz élethelyzetekből, kevésbé fél az újrakezdéstől, és ezáltal nagyobb eséllyel számíthat arra, hogy új ajtók nyílnak meg előtte ebben az életben. „Nagyon a jelenben, a »mostban« élek, szeretem megélni a pillanatot, nem foglalkoztat, hogy mi történt két hete vagy akár előző életemben, egyáltalán, volt-e előző életem. Egyet azonban biztosan tudok: kislányommal találkozni fogunk a mennyországban – megígértem neki, és száz százalékig hiszek abban, hogy ez így lesz.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top