Sztárok

Visszatér az X-Faktorból kidobott Mirjam

Felrobbant a színpad a szombati X-Faktor válogatóján, amikor Rónai Judit Mirjam ragadott mikrofont. A közönség őrjöngött, de nem az elragadtatástól. A kritikát azonban Mirjam láthatóan nem viselte jól, amiért utólag haragszik is magára.

Már többször előfordult, hogy egy-egy versenyző nem tűrte túl jól a mentorok kritikáját az X-Faktorban, de tettlegességig mindeddig nem fajult a dolog. Az előző adásban erre is sor került: Rónai Judit Mirjam teátrális bemutatkozása kudarcba fulladt. A call centeresként dolgozó hobbiénekes még egy saját lemezt is adott a mentoroknak, akiknek azonban nem tetszett a produkció, ennek pedig hangot is adtak. Na, ezt viszont már nem tűrte Mirjam, aki Radics Gigi felé hajította a mikrofont. 

Az internet világa felkapta Mirjamot, rengeteg eseményt hoztak létre a trollok, hogy tovább öregbítsék a versenyző hírnevét. A saját dalát is előadó nő most visszatért egy szám erejéig, amit a Fókusz stábja meg is örökített. 

„Nem sikerült túl jól ez az X-Faktor-os este, nem éreztem jól magam egyébként. Szédültem, meg minden problémám volt, jobb lett volna, ha saját dallal megyek” – mondta Mirjam, aki még egyszer, utoljára elénekelte a nézőknek a dalt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top