Sztárok

Szőcs Reni még életében nem volt ennyire rosszul

Olyan komoly fájdalmai voltak Szőcs Renátának, hogy végül a Sztárban sztár próbája közben kellett orvoshoz mennie. Az énekesnő hálás a stábnak a támogatásért.

Most vasárnap láthattuk a Sztárban sztár első részét, és minden szereplő kitett magáért, olyannyira, hogy megkockáztatjuk: az idei évad kezdett a legerősebben. Második fellépő Szőcs Renáta volt, aki Rúzsa Magdi dalával indította a Sztárban sztáros szereplését, amit profin végigcsinált. Pedig néhány nappal korábban meg kellett szakítania a próbát, mert olyan fájdalmai voltak. 

„Előtte való nap rosszul éreztem magam, picit mintha felfáztam volna, gyorsan este vettem egy meleg fürdőt és aztán elaludtam. Reggel nem volt vészes a közérzetem, de aztán ahogy megkaptam a sminket és a kiegészítőket a produkcióhoz, nagyon rosszul lettem, megkockáztatom, hogy életemben nem voltam még ilyen rosszul. Szerencsére már azelőtt való nap feliratkoztam a nőgyógyászhoz, hogy vizsgáljon ki, mert tudtam, hétvégére így nem maradhatok. Mivel a próbán volt egy kis csúszás, esélytelen volt, hogy elérjek a nőgyógyászhoz, de nem tehettem meg, hogy nem megyek el” mesélte az NLCafénak Szőcs Renáta, aki végül úgy, ahogy volt, próba közben indult el az orvosához, amivel nem kis feltűnést keltett. 

Szőcs Renáta Rúzsa Magdiként állt a Sztárban sztár színpadára

„A szerkesztők átszervezték a próbát, hogy a kamerapróbáig beleférjen az orvos is.  Szóval Rúzsa Magdinak öltözve elindultam, végig a városon át, a nőgyógyásznál ez elég kellemetlen volt,  nem ismert fel, a gyógyszertárban is nagyot néztek az emberek hogy Uram Atyám, mi ez a teremtés, volt olyan, aki Magdinak hívott, hallottam, ahogy összesúgtak a hátam mögött, hogy nézd, az ott a Rúzsa Magdi! Körülbelül egy és fel órát furikáztunk a városban, a taxisok is eléggé meg lehettek lepődve a hatalmas parókám láttán, azt hitte álnéven rendeltem az autót.”

A vasárnapi fellépésre Szőcs Reni már lényegesen jobban érezte magát, igaz, fájdalmai még voltak, és csak reméli, hogy ez nem érződött a teljesítményén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top