Sztárok

Szalay Bence csúnyán lejáratta Csonka Andrást

Vasárnap este nem éppen úgy alakult Szalay Bence produkciója, ahogy az elvárható lenne, ennek pedig Csonka András is hangot adott.

Szalay Bencének Csonka András Ding-Dong című slágerét kellett előadnia a Szenzációs Négyesben, amire, valljuk be, nem sokat gyakorolt, ami meg is látszott a produkción. Gyakorlatilag végig halandzsázott, és a táncmozdulatokat sem sikerült elsajátítania, ami nagyon rosszul esett a dal eredeti előadójának, és ennek hangot is adott. 

„Természetesen minden paródiát szívesen fogadok, nagyon szeretem ezt a műfajt. Bencét egy nagyon tehetséges fiatalnak tartom, kedvelem is. De ha ez a produkciója nem egy rövidzárlat volt, márpedig nem az volt, akkor bizony tiszteletlenség. Ez egy olyan típusú műsor, amiben ennél extrémebb feladatok is vannak, mindet 100 százalékosan kell teljesíteni. Végig halandzsázott, a szövegben egyetlen szó sem stimmelt, és ha engem csak minimálisan meg akar idézni, akkor legalább a tánckarral együtt mozog” – mondta a Borsnak Csonka András

Szalay Bence elnézést kért, de nem a lapon keresztül akart üzenni versenytársának. „Andrással személyesen szeretném intézni a konfliktust, nem a nagy nyilvánosság előtt, levélben kérek tőle elnézést a kellemetlenségért, amit okoztam vasárnap este.”

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top