Sztárok

Müller Péter: „Szitává lőttek, és vértengerben feküdtem”

Reinkarnáció, jelen életünk kihívásai, újrakezdései és testi-lelki-szellemi újjászületéseink – ezek a témák hangzottak el a Feel Soul Good legutóbbi rendezvényén, ahol Müller Péter is megosztott egy megrázó történetet.

A meghitt hangulatú beszélgetés során három közkedvelt és elismert vendég, Müller Péter, Lippai Marianna és Sebestyén Balázs osztotta meg tapasztalatát a közönséggel. „A sors az az út, ahol az ember tovább tud lépni, az élet pedig az az út, ahol újra és újra ismételjük magunkat, és tízszer, hússzor, százszor követjük el ugyanazokat a hülyeségeket” – kezdte a beszélgetést Müller Péter író, a magyar ezoterikus irodalom legelismertebb és legszeretettebb alakja a Feel Soul Good – Lélekközösség Peller Mariannal rendezvényén.

Müller Péter a Feel Soul Good rendezvényén

Úgy gondolja, hogy a végső cél mindannyiunk számára a hazatalálás, legyen ez akár értelmi, érzelmi, szellemi, lelki hazatalálás. „Amíg idáig el nem jutunk, amíg szellemünk nem ébred fel, nem tér magához, és nem válik tudatossá, addig életeink során nehéz út – vagy ha úgy tetszik: nagy kaland – az, amit végig kell csinálnunk. Valójában minden egyes életünk egy nagy csata, egy nagy sorsküzdelem, ami a sötétség és a világosság küzdelme, és ami bennünk zajlik le” – magyarázta Müller Péter, aki mesélt újjászületésével kapcsolatos élményéről is.

„Amikor az ’56-os események idején szitává lőttek, és vértengerben feküdtem, kiléptem a testemből, ám hallottam egy hangot, ami azt mondta, vissza kell mennem. Nem szívesen hallottam ezt a hangot, mert végre meg akartam szabadulni az iszonytól. Sok év múlva derült ki számomra, hogy ez a hang a szellemi tanítómesteremé volt. Mindenkinek van ilyen tanítómestere, ő vezet minket a sorsutunkon, ám az egy nagy kérdés, mennyire halljuk meg és mennyire azonosítjuk be őt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top