Sztárok

Beszólt a babahordó James Bondnak a bunkó brit műsorvezető

A brit műsorvezető korábban már többször is kinyitotta a száját olyan ügyekben, amelyekben kevéssé illetékes, most azonban sikerült tényleg túltolni a bunkóságrollert.

A Britain’s Got Talent tehetségkutatóból ismerhetik a legtöbben a brit Piers Morgan műsorvezető-újságírót, ő volt ugyanis a zsűri egyik tagja még 2007-ben, amikor Paul Potts kápráztatta el a világot. Morgan azóta szerencsét próbált az Egyesült Államokban is, de csúnya lebőgés lett a vége, így végül egy brit reggeli beszélgetős műsorral volt kénytelen beérni, ahol már több ízben sikerült kiakasztania a nézőket és műsorvezetőtársait is. Korábban arról vált hírhedtté, hogy a sajtótörténelem talán egyik legundorítóbb ügye miatt rúgták ki egykori munkahelyéről: a Daily Mirror-botrány lényege röviden az volt, hogy a lap több híresség hangpostafiókját is feltörette, hogy így jusson szaftos pletykákhoz. Az ügyet végül Hugh Grant közbenjárásával sikerült felgöngyölíteni.

Piers Morgan a férfiasság mintaképe… legalábbis ő valószínűleg ezt képzeli magáról (Fotó: Getty Images)

Piers Morgan ezenfelül sikeresen beszólt már Meghan Markle féltestvérének, Tess Holiday plus size modellnek, de tett már undorító megjegyzéseket a #metoo-mozgalom kapcsán is. Most pedig Daniel Craigbe, a jelenlegi James Bondba sikerült beleszállnia Twitteren, rendkívül ízléstelenül. A műsorvezető ugyanis az alábbi fotót töltötte fel Twitter-oldalára, a következő megjegyzéssel: „Ó, 007-es, hát már te is?….” Két hashtaget is mellébiggyesztett, az első a #papoose, amely a magyarul csak „kenguruként” emlegetett babahordozó angol megnevezése, a másik pedig az #emasculatedBond, amely nagyjából annyit tesz: férfiasságától megfosztott Bond. 

Morgan bizonyára arra próbált meg ezzel utalni a maga kevéssé elegáns módján, hogy a kőkemény szuperügynök imidzsébe – szerinte – nem fér bele, hogy Craig esetleg az apai teendőit is ellássa. Szerencsére több se kellett az internet népének, akik gyakorlatilag leszedték a keresztvizet a műsorvezetőről. Csak néhány igazán szép példát mutatnánk ezek közül.

„Piers, te lottyadt öreg pöcs. Ritkán voltam boldogabb életemben, mint amikor a gyerekeimet magamra szíjazva sétálgattam. Számodra veszteség, hogy te túlságosan férfi vagy ahhoz, hogy apa lehessél” – írja Nathan Fairbairn. 

„Csókold meg a seggem, Piers” – reagált tömören Bart Hubbuch. 

„Piers Morgan hívja ki Daniel Craiget egy bokszmeccsre, hogy eldöntsék, ki a férfiasabb kettőjük közül. A jegyek árát jótékony célokra lehetne fordítani” – állt elő egy hibátlan javaslattal Eric Rosswood.

A végére pedig egy Elfie nevű felhasználó reakcióját hagytuk, aki ugyan nem írt semmit, de két fotó közlésével segít abban, hogy el lehessen dönteni, ki a férfiasabb Daniel Craig és Piers Morgan viszonylatában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top