Sztárok

Weisz Fanni lányokat véleményezett

Idén első alkalommal rendezték meg a Miss Greenline Szépségversenyt, ahol a versenyzők közül a legtermészetesebb szépségeket díjazták. A háromtagú zsűriben volt többek között Weisz Fanni és Fekete Dávid is.

A háromnapos rendezvény során a résztvevők nem csupán a külsejüket, de belső értékeiket, saját gondolataikat is bemutathatták a zsűritagoknak. A rendezvény beharangozója és folyamatos tájékoztatója során közvetített üzenetek sok résztvevőnél célba értek, ami a hölgyek bemutatkozása során is kiderült. A versenyre való felkészülés során a hölgyek a Model & More nyílt napján is részt vehettek, ami hatalmas segítség volt számukra a végső megmérettetés előtt.

„A döntőbe került lányok egytől egyig csodásan szerepeltek, nehéz volt kiválasztani közülük a legszebbet. Az értékelésnél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy ki mennyire van békességben a saját külsejével, mennyire mozog és viselkedik természetesen egy-egy rendhagyó szituációban” – mondta Weisz Fanni, szépségkirálynő és modell, a zsűri egyik tagja.

Weisz Fanni adta át a koronát Balogh Eleninek

Fekete Dávid énekes így fogalmazott az esemény kapcsán: „A lányok nemcsak szépek, de kedvesek és felkészültek is voltak, látszott, hogy komolyan vették a verseny értékének közölnivalóját. Nehéz volt a döntés, de valakinek mindig nyerni kell” – mesélte az énekes.

Fekete Dávid a második udvarhölggyel, Varró Virággal

A versenyt végül Balogh Eleni nyerte, akinek első és második udvarhölgye Macsári Dzsenifer és Varró Virág lettek. A pesti illetőségű szépségkirálynő hobbija a modellkedés, és jelenleg még tanul.

A szépségverseny győztese, Balogh Eleni

 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top