Sztárok

Hivatalos: gyereket vár Meghan Markle, Harry herceg tavasszal apa lesz

Vége a spekulációknak, itt a hivatalos bejelentés: Meghan Markle várandós az első gyerekével. Harry herceg tavasszal apa lesz.

Amióta Meghan Markle és Harry herceg összeházasodott, többször felröppent a hír, hogy az újdonsült hercegné várandós. Először június végén jelentek meg azok a biztos forrásokra hivatkozó értesülések, hogy Meghan hercegné máris babát vár, sőt akkor azt is tudni vélték, hogy a nászéjszakán fogant a kicsi, pont, ahogyan Meghan és Harry herceg tervezték. 

Meghan Markle és Harry herceg boldogan jelentették be az örömhírt: tavaszra várják az első gyereküket

Ezekről a már-már kínosan részletes információkról utóbb természetesen kiderült, hogy csak olcsó pletykák voltak, most ellenben más a helyzet.

Itt a hivatalos bejelentés, Harry herceg és Meghan Markle boldogan tudatta az örömhírt: 

Szeptemberben egyébként ismét szóba került Meghan Markle terhessége egy szerencsétlen ruhaválasztás miatt, de akkor már a sok találgatás miatt senki nem vette komolyan a dolgot – mióta Meghan Markle és Harry herceg kijelentették, hogy a közeljövőben családot szeretnének alapítani, a fogadóirodák folyamatosan egyre alacsonyabb szorzókat adtak arra, hogy a hercegné még idén teherbe esik. Nemrég pedig a hercegi pár hivatalos útjával kapcsolatos információk is azt a verziót látszottak erősíteni, hogy egyhamar nem történik hivatalos bejelentés. 

Meghan és Harry első tengerentúli látogatására ebben a hónapban kerül sor, amikor Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak, a 16 napos vizit során pedig elmennek a Fidzsi-szigetekre és Tongára is, ahol mérsékelt kockázatként kell számolni a szúnyogok által terjesztett Zika-vírussal. A fertőzés a legtöbb ember számára nem ártalmas, ám komoly veszélyt jelent a terhes nők számára, mivel születési rendellenességeket, egyebek mellett kisfejűséget okozhat a magzatnál. A brit kormány ezzel összhangban azt tanácsolja, hogy a terhes nők ne látogassanak a Zika-vírus miatt veszélyes területekre, ezért senki nem tartotta valószínűnek, hogy Meghan és Harry még az utazás előtt bejelentik a nagy hírt. Most az a kérdés, hogy a rizikó ellenére elutaznak-e, vagy éppen az út miatt voltak kénytelenek bejelenteni a gyermekáldást. 

Harry herceg és Meghan Markle egyébként hamarosan költöznek, Vilmos herceg és Katalin hercegné szomszédai lesznek. Bizonyára nagy segítség lesz a kismamának a gyakorlott sógornője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top