Sztárok

Részletek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről

A híradós mesés esküvőn vette el gyermeke édesanyját, miközben testőrök figyelték minden lépésüket.

Másfél éve született Gönczi Gábor kisfia, a TV2 sztárja és kedvese viszont eddig még nem mondták ki a boldogító igent. „Négy éve téma [az esküvő], de eddig elhessegettük azzal, hogy a gyerek a legfontosabb, és nincs idő a szervezésre” – fogalmazott korábban a műsorvezető. Idén azonban a pár talált egy kis időt szervezkedni, így szombaton szűk körben összeházasodott Gönczi Gábor és kedvese, Szlama Ildikó.

Az esküvőre egy XIII. századi templomban került sor a Budapesthez közeli Ócsán. A házasulandókat és a mintegy százfős násznépet több fekete esernyőt lóbáló testőr védte a kíváncsi szemektől, írja a Bors. „Olyan szigorú biztonsági intézkedések voltak, amilyet errefelé még nem láttunk” – mondta a lapnak egy helyi lakos.

Gönczi Gábor snájdig vőlegény volt, a menyasszony meg olyan szép, mint Hófehérke” – tette hozzá a szemtanú. Az ifjú pár egy hófehér kabrió Mercedesszel hajtott el a naplementébe, a lagzi helyszínére, ahol a sajtó teljes kizárásával mulatott hajnalig a násznép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top