Sztárok

Liptai Claudia legörényezte Tillát élő adásban

Tolvai Reni produkciójának zsűrizése közben elszabadultak az indulatok a Sztárban sztár című műsorban.

A Sztárban sztár 6. évadának 1. adásában Tolvai Reni a Rosalinda című szappanopera főcímdalát adta elő, melyet anno Thalia énekelt.

Tilla „kedvesen éneklő hóemberként” jellemezte a zsűri előtt a Megasztár egykori győztesét, aki hosszú, szűk fehér ruhát viselt. Liptai Claudia egyből védelmébe vette Renit: „Tilla, te mekkora görény vagy!” – fakadt ki élő adásban, és veréssel fenyegette meg Tillát. Mire Tilla megpróbálta humorizálva oldani a stúdióban hirtelen kialakult feszült légkört.

Tolvai Reni mint Thalia

Tolvai Reni produkciója amúgy komoly vitákat váltott ki a zsűri körében. Míg Majka és Pap Szabi semmilyennek értékelte az előadást, mondván, nem történt semmi extra a színpadon, „csupán” elénekelte a Thaliára megszólalásig hasonlító énekesnő a dalt, addig Stohl András és Liptai Claudia maximálisan elégedett volt Reni teljesítményével, hiszen – mint mondták – éppen az a Sztárban sztár lényege, hogy az énekesek minél jobban hozzák az eredeti előadót hangban, stílusban és megjelenésben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top