nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kulcsár Edina elárulta: autóbalesetet szenvedett az édesanyjával

Kulcsár Edina elárulta: autóbalesetet szenvedett az édesanyjával

Egy régi baleset miatt az édesanyja hosszú évekig nem akart vezetni, de unokája érkezése után változott a helyzet.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Kulcsár Edina nagyon szeret vezetni, édesanyjának azonban évek óta könyörög, hogy szerezze meg ő is jogosítványt, de hajthatatlan volt.

Ennek komoly oka volt, ugyanis 15 évvel ezelőtt hatalmas autóbalesetet szenvedtek, amelyben Edina édesanyja súlyosan megsérült – árulta el az Instagramján a modell, aki nemrégiben anya lett.

View this post on Instagram

Végre megtört a jég! 😃👏 Legalább 6 éve könyörgök anyukámnak, hogy tegye le a jogosítványt, de hajthatatlan volt. Sajnos 15 évvel ezelőtt, egy óriási autóbalesetet szenvedtünk anyukámmal, amiben ő nagyon komoly sérüléseket szenvedett. Azóta fél az autóban ( persze mellettem nem😌☝️) viszont most, hogy lett egy unokája, belátta, hogy nagy segítség tudna lenni ha vezetne és valahol a Pappas Auto-nak is köszönhető ez az elhatározása!🙈 Nap mint nap látja, hogy én mennyire szeretek vezetni, mint ahogy azt is, hogy a különböző extráknak köszönhetően ma már sokkal biztonságobban lehet közlekedni, úgyhogy madarat lehet velem fogatni! 👏😇 @pappasauto_hu #hirdetes #vegre #jogositvany #hasznos

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

A baleset óta Edina édesanyja fél az autóban, bár a lánya mellett biztonságban érzi magát. Most viszont, hogy unokája született, belátta, nagy segítség lenne, ha tudna vezetni. Ezért végre megtörtént a jég, és megszerezte a jogosítványt.

Kulcsár Edinának egyébként az elmúlt években több autóbalesete is volt. Tavaly – állítása szerint – egy tilosban parkoló autónak kicsapódott előtte az ajtaja, és mivel már nem tudott megállni, végighúzta a kocsit. Mivel egyik fél sem ismerte el a felelősségét, rendőrt hívtak.

2016-ban egy négyes karambol részese volt a szépségkirálynő. Akkor satuféket nyomott előtte egy másik autós, Edina pedig egy balesetet próbált elkerülni a fékezéssel. Szerencsére senki sem sérült meg, csak az autót kellett szervizbe vinni.

Megosztás Facebookon