Sztárok

Elpityeredett a forgatáson a MasterChef Junior nagyszájú séfje

A Masterchef Junior első fordulójában Papp Anna Glória, a mezőny legfiatalabb versenyzője is fakanalat ragad, hogy bizonyítsa főzőtehetségét a zsűrinek, ám nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte.

A szlovákiai születési Papp Anna Glória imádja a főzős műsorokat, a nagymamájával rendszeresen együtt nézik ezeket. Nagy dumás, ahogy majd a műsorban is láthatjuk, azonban sokszor stresszhelyzetben nem reagál túl jól, ami a Masterchef Junior mai adásában is problémát okoz majd. Irányító típus, szeret kísérletezni, és igazán otthon érzi magát a konyhában. Ennek ellenére majd ügyész szeretne lenni felnőttként, hiszen a nagypapája is az, aki az egyik példaképe.

A műsorban láthatjuk, hogy nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte, a feszítette tempó miatt, idegen környezetben  teljes pánikhelyzet alakul ki Glória körül. „Ezek a főzőlapok és a sütő, ami itt van, túl modern nekem, és hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, bepánikoltam. Versenyhelyzetben időnként bestresszelek és elpityeredek, viszont három perc múlva már mintha mi sem történt volna, és ez mint egy körforgás, úgy megy” – mondta Glória, akinek többek között a kis Schobert Norbi is versenyzőtársa lesz.

A séfek a segítségére sietnek, de vajon sikerül-e Glóriának a tervezett ételt időben tányérra tennie?  Ma este 19 órától kiderül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top