Sztárok

Lánya miatt ostorozzák Lagzi Lajcsit

Nekimentek a trombitásnak a szülők Bogi közösségi médiás képei miatt.

Galambos Lajos lánya, a 19 éves Bogi egyre szexibb képeket tölt fel a közösségi oldalára, melyet már közel 15 ezren követnek. Apja semmi kivetnivalót nem talál a szárnyait bontogató táska- és cipőtervező lány fotóiban, szülőtársai annál inkább – írja a Bors.

Galambos Boglárka, @gba.style / Instagram

 „Meg szoktam kapni néhány anyukától, hogy miért nem regulázom meg a kislányomat. Azt mondják, Bogi képei rossz hatással vannak az ő gyerekükre. Kérdem én: miért? Mert szép? Mert boldog? Mert bulizni jár? Na és? Fiatal, egyetemista lány, persze hogy szórakozik. Nincs abban semmi rossz. (…) A rosszindulat mögött nyilvánvalóan féltékenység áll” – jelentette ki a zenész.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2018, időpont: 11:26 (PDT időzóna szerint)


Bogi elmondása szerint nem szeretne netceleb lenni, csak szívesen osztja meg a számára fontos pillanatokat a közösségi oldalon. „Sok visszajelzés érkezik, akadnak gratulálók, bókolók és persze rosszakarók is, de azokkal nem foglalkozom. Inkább az egyetemre és a saját brandemre koncentrálok, a GBA style-ra” – árulta el a lány, aki képeket, cipőket, táskákat, sőt trombitát is fest.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2017, időpont: 5:59 (PDT időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top