Sztárok

Nem csak Katalin hercegnének volt kínos Eugénia hercegnő esküvője

A visszhangból ítélve odáig voltak Katalin hercegné ruhájáért a kritikusok és az internetes hozzászólók is. Pedig kínos pillanatokat okozott.

Katalin hercegné megjelenését többnyire csak méltatják, ám van egy sarkalatos pont, amibe az etiketthez értők rendre belekötnek. Ez pedig, hogy a leendő királynénak a ruhája sokszor okozott már kínos pillanatokat hol a hossza, hol a szabása miatt, mivel könnyen belekap a szél, és felfújja. Eugénia hercegnő esküvőjén is pontosan ez történt

Katalin hercegné küzdött az elemekkel Eugénia hercegnő esküvőjén

Végül sikerült elkerülni, hogy Katalin hercegné fehérneműje kivillanjon, a kellemetlen küszködésről viszont jó néhány kép és videó készült. Kész rejtély, miért nem fogadja meg a tanácsot, és varrat apró súlyokat a szoknyája aljába, mint a királynő. Ez a praktika bevált a királyi családban.

Katalin hercegné kalapját is kis híján elfújta a szél, amikor megérkezett Eugénia hercegnő esküvőjére

Közben sokan kritizálták Meghan Markle ruhaválasztását, pontosabban, hogy egy sötétkék kabátot viselt az esküvőn. Pedig elnézve az időjárást, ő választott a legjobban. Katalin hercegnéhez hasonlóan másoknak is akadtak gondjai, ahogy az a videón is látszik.

Megnézem
Összes kép (3)

De nem csak Katalin hercegnének okozott kellemetlen pillanatokat az időjárás: 

Az RTL Híradóban Erős Antónia is meglepődött az összefoglaló láttán, ami nem is csoda.

Megnézem
Összes kép (2)

Itt megnézheted, hogyan küzdöttek a hatalmas széllel az Eugénia hercegnő esküvőjére érkező vendégek. 

Szerencsére a menyasszonyon nem fogott ki az időjárás, ahogyan a testvérén, Beatrice hercegnőn sem. György herceg és Sarolta hercegnő pedig kifejezetten élvezte a szereplést, őket semmilyen szél nem zavarta volna.

Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top