Sztárok

Sebestyén Balázs komolyabb témákról beszélne a rádióban

Sebestyén Balázs ma reggel kifakadt a rádióban: ő szívesen foglalkozna komolyabb témával, hiszen bántja, ami a világban történik. Ettől függetlenül úgy hiszi, hogy a szórakoztatás miatt hallgatják őket.

Hétről hétre mindig van egy-egy komolyabb hangvételű téma a Balázsékban, amiről a műsorvezetőknek határozott véleménye van. Sebestyén Balázs ma reggeli monológjából kiderült, hogy ő nagyon szívesen foglalkozna közéleti, komolyabb témákkal, de szerinte nem biztos, hogy ez tetszene a hallgatóknak. Azt is boncolgatta, hogy felhagy a rádiózással, hiszen nem mindig tud arról beszélni, amiről szeretne. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Irány Sopron!😉

Balazsek (@balazsek_official) által megosztott bejegyzés,

„Ma rájöttem, miért hagyom abba a rádiózást” – mondta Sebestyén Balázs, majd az előbbiekkel indokolta. Később aztán beszéltek a székesfehérvári ügyről, amelyben két férfit gyermekpornó terjesztéséért és molesztálásért ítéltek el, de öt év felfüggesztettel megúszták. „Én azért elbeszélgetnék ezzel a bíróval, kíváncsi vagyok, ha az ő gyerekét zaklatták volna, akkor mit szól” – folytatta a műsorvezető. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top