nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ez a 18 éves lány milliókat költ arra, hogy hírességekkel találkozhasson

Ez a 18 éves lány milliókat költ arra, hogy hírességekkel találkozhasson

Bármit megtesz egy közös szelfiért.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

A brit Lucy Hughes gyakorlatilag főállású rajongó: a 18 éves lány saját bevallása szerint 6 ezer fontot (~2,2 millió forintot) költött eddig arra, hogy találkozhasson kedvenc hírességeivel. 

Nagyjából 6 ezret költöttem repülőjegyekre, hotelekre, vonatokra, jegyekre, poszterekre, CD-kre. Igen, nagyon drága hobbi, de én imádom. Rengeteg barátot szereztem, miközben utazgattam

– nyilatkozta a fiatal lány, aki már kétszer volt Hollywoodban, de járt már Balin és Párizsban is, és természetesen az Egyesült Királyságon belül is nyomon követi kedvenceit.

A méregdrága passziót természetesen elsősorban a szülők finanszírozzák, de Lucy is dolgozik: egyelőre a McDonald’s-ban, de újságírónak készül. Ha pedig egyszer valóra válik az álma, használt veheti majd a most szerzett tapasztalatoknak, nemegyszer ugyanis nagyon ravasznak kellett lennie, hogy ellőhesse a hőn áhított közös szelfit.

Volt, hogy besurrantam olyan helyekre, ahová nem volt jegyem. Volt, hogy kamu karszalaggal jutottam be, és olyan is, hogy kisírtam a biztonságiaknál, hogy engedjenek be.

Így vagy úgy, de Lucy mindig eléri, amit szeretne, kitartásának és dörzsöltségének köszönhetően pedig – a teljesség igénye nélkül – találkozott már Ed Sheerannel, Harry Stylesszal, Ellen DeGeneresszel és David Beckhammel is.

AFP PHOTO / John MACDOUGALL

(Story Trender)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon