Sztárok

Horváth Éva kevesebb időt tud együtt tölteni a kisfiával

Horváth Éva a Csak show és más semmi miatt egyre kevesebbet tud lenni Kristóffal, de szerencséje családja mindenben segíti őt, sőt napközibe is beíratták a kisfiút, aki egyébként nagyon ragaszkodik anyukájához.

Már egy ideje tudjuk, hogy Horváth Éva is szerepel majd a Csak show és más semmiben. Amikor megszületett a kisfia, Kristóf, kikötötte, hogy otthon lesz vele egy ideig, de azért pár modellmunkát elvállalt. Most, hogy a kicsi már jól elvan máshol is, többet dolgozik Éva, és ezáltal sokkal kevesebb időt tud együtt tölteni a kisfiával, de szerencsére sokat segít neki a családja. 

„Annyit időt elvesz a Csak show és más semmi… A próbákat nagyon nehéz összeegyeztetni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Reggel, délben, este szaladgálok, így most egyszerűbb volt, hogy a nagymamát odaköltöztetjük” – mesélte a Fem3Caféban Horváth Éva, aki azt is elárulta, hogy emiatt sokat gondolkodott azon, hogy elvállalja-e a műsort. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top