Sztárok

Gregor Bernadett válása majdnem meghiúsult

Mindenkit meglepett a hír, amikor Szarvas Attila a közösségi oldalán közölte, hogy Gregor Bernadett és ő elváltak. Hirtelen döntésnek tűnhet, pedig nem az volt.

Hogy melyikük mondta ki az utolsó szót, vagy végül együtt döntöttek a lezárásról, nem tudni. Gregor Bernadett hallgat, Szarvas Attila sem merült bele a részletekbe, talán mert még egyikük sem hiszi el, hova jutott a kapcsolatuk.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila a Sztárok és párok mai adásában látható (fotó: TV2)

Nemrégiben, egészen pontosan tavasszal még a Sztárok és párok forgatásán együtt vállaltak szereplést, ami ma este kerül adásba.

Akik ismerik Gregor Bernadették válásának történetét, azok szerint egyáltalán nem volt olyan egyértelmű, ami történt. A pár rengeteget küzdött, és a Story magazinból kiderült az is, hogy Szarvas Attila nem ment el a válóper  utolsó előtti fordulójára, ez két héttel a válás kimondása előtt volt. Ez is jelzi, mennyire nem volt egyértelmű a házasságuk lezárása. A Sztárok és párokban látható beszélgetések ma már új értelmet nyernek. Például, amikor szóba került, hogy nem a színésznő, hanem a férje sírt az esküvőn, Bernadett hozzátette: akkor a férje, azóta pedig ő. 

Arról, hogy mit mondott Gregor Bernadett a szerelemről, a párkapcoslatokról és az újrakezdésről, a Storyban olvashatsz.

A Storyból sok részlet kiderült arról, milyen is volt Gregor Bernadett és Szarvas Attila házassága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top