nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megszületett Owen Wilson 3. gyereke, de nem hitte el, hogy az övé

Megszületett Owen Wilson 3. gyereke, de nem hitte el, hogy az övé

Világra jött Owen Wilson harmadik gyereke, a harmadik anyától. A színész korábban nem hitte el, hogy valóban az ő utódja a pici, de mára már belenyugodott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csak pár héttel ezelőtt derült ki, hogy Owen Wilson harmadszor is apa lesz, de a napokban már meg is született a kicsi. Két fia után most egy lányt köszönthet a családban, akit Lylának neveztek el – írja a Joy. Nem volt azonban mindig ilyen idilli a helyzet: A 34 éves Vaurine Vongsvirates júniusban kereste meg Wilsont azzal a hírrel, hogy gyermeket vár tőle. Az információt a színész először nem fogadta túl boldogan, a Daily Mail információi szerint ugyanis csak egy apasági tesztet követően volt hajlandó elismerni, hogy valóban ő ejtette teherbe a nőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Say hello to Lyla 👶 3 months to go! 😍

Varunie (@varunie) által megosztott bejegyzés,

Owen Wilsonnak nincs olyan közösségi oldala, amelyet ő használ, így maximum egy magazinban találkozhatunk majd a babafotókkal, bár a másik két gyerekét is alig láthattuk. A színésznek egyébként is elég keszekusza a magánélete, hiszen a két fia is két nőtől született, és egyik sem tervezett baba volt. Nos, ő mégis azt mondja, hogy a gyerekei jóban vannak egymással és ő is igyekszik minél több időt velük tölteni. 

Fotó: Facebook

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon