Sztárok

Hosszú Katinka: „Több lettem a házasság és a válás által”

Hosszú Katinka a válása óta nem beszélt a körülményekről, de azt ígéri, amint tisztázódnak a dolgok a fejében, beszámol mindenről.

Hosszú Katinka a Shane-nel való válás óta is rendkívül sikeres a sportban, pedig sokan temették, amikor szakítottak egykori edzőjével. Az Iron Lady azóta sem beszélt a válás körülményeiről, csupán Shane Tusup adta elő a saját igazát, de ezzel sokan nem értettek egyet. Katinka a Nők Lapjának adott interjújában csepegtet pár információt, de még mindig nem érzi úgy, hogy eljött az ideje a szakítás kibeszélésének. 

„A kapcsolatunk különösen bonyolult volt, hiszen emberileg, szakmailag és üzletileg is kapcsolódtunk. Erről az egészről a maga teljességében, összetettségében ma még nem tudok beszélni, de feltett szándékom, hogy egyszer mindent elmondok, hogy mások tanulhassanak belőle” – árulta el a lapnak Hosszú Katinka, aki  arról is beszélt, hogy mit adott neki ez a kapcsolat. „Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által” – vallotta be a háromszoros olimpiai bajnok sportoló. 

Fotó: Nők Lapja/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top