Sztárok

Bochkorék szakítása előre borítékolható volt?

Múlt héten robbant a hír, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítottak. Azóta az is kiderült, hogy már mindketten mással vigasztalódnak. De mi vezetett a különváláshoz?

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea már hónapok óta nem élnek együtt. A napokban pedig az is kiderült, hogy Andi egy kollégájával randizik, míg Bochkor egy sokkal fiatalabb lánnyal jár, bár ezt egyikük sem erősítette meg. Mióta összejöttek 12 évvel ezelőtt, sok támadás érte őket azzal kapcsolatban, hogy vajon mikor ér véget a szerelmük. A rajongók és a kommentelők szerint előre borítékolható volt, hogy nem lesznek örökké együtt. 

Fotó: Instagram

„Sajnálom őket, de előre lehetett tudni. Hatalmas a tudáskülönbség. Bochkor pofázik, pofázik, sokszor tartalom nélkül. Az exe orvos, pszichológus. Hatalmas a különbség, plusz Andi most lett érett bombanő” – írta az egyik hozzászóló, akivel nagyon sokan egyetértettek. 

Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy te mit gondolsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top