Sztárok

Hódi Pamela: „Bence nagyon sokat adott az életemhez”

Hódi Pamela nagyon boldog, és ez látszik is rajta. Azt mondja, ez az állapot leginkább új szerelmének, a focista Tóth Bencének köszönhető.

Tóth Bence és Hódi Pamela több mint fél éve vannak együtt, a harmónia közöttük pedig megkérdőjelezhetetlen. Egy ideig csak azt lehetett tudni, hogy egy sportolóval jár a magyar modell, ám nem rejtegette sokáig szerelmét. Az is igaz, hogy nem mutogatja a boldogságát, hiszen tudomásul vette, hogy Bence nem közszereplő, és nem szeretne címlapokon lenni, így csak ritkán láthatjuk. Most azonban Pamela beszélt egy kicsit a kapcsolatáról a Babavilágban.

„Bence nagyon-nagyon sokat adott az életembe. Nem gondoltam, hogy van ilyen férfi, mint ő. Esküszöm, több esze van egy 29 éves férfinak, mint egy [másiknak] közel a negyvenhez. Amikor vele vagyok, nincs problémám, ha mégis, azt el tudom mondani neki, és segít. A gyerkőccel olyan a kapcsolata, amilyenre én soha nem számítottam. (…) Ez a törődés mindent megér” – mesélte Hódi Pamela, és arról is beszélt, hogy mivel sikerült a párjának lekenyereznie Natit

Fotó: TV2

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top