Sztárok

Sebestyén Ági unja, hogy Pumped Gabo exeként emlegetik

Sebestyén Ági nem akarja, hogy mindig amolyan „oldalkocsiként” legyen nyilvántartva.

„Rengeteg dolgot elértem már, megnyertem például az Arnold Classicot, számos fitneszversenyen voltak nagyon jó eredményeim” – idézi a Blikk Sebestyén Ágit, aki a Ninja Warrior Hungaryban önmaga korlátait szeretné átlépni, de szeretne bizonyítani is az embereknek. „Benne vagyok egy olyan skatulyában, ami nem én vagyok” – panaszolta.

Sebestyén Ági elárulta, komoly tervvel érkezett a TV2 műsorába, ennek megfelelően, amikor meglátta az akadályokat, mérnöki pontossággal mérte fel őket. „Láttam magam előtt, hogyan jutok A-ból B-be, de azzal is tisztában voltam, hogy alacsony lányként nehéz dolgom lesz” – mondta Ági, majd hozzátette a jövőben csak értelmes műsorokat szeretne elvállalni, olyanokat, ahol a teljesítmény számít.

Beszélt arról is, mennyire elege van abból, hogy mindenki Pumped Gabo exeként emlegeti őt, holott már jó ideje nincsenek együtt. Sőt! Nem is beszélnek egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top