Sztárok

Survivor: meglepő vallomást tett a kiesett Robi

Robi számára véget ért a játék a Survivor második hetén. A bartender csalódott, hogy ilyen hamar távoznia kellett a szigetről.

Robi kapta a legtöbb voksot az Agila törzs törzsi tanácsán, így a 30 éves, budapesti, bartenderként dolgozó fiatalembernek kellett távoznia a Survivorből. A félig vietnámi származású játékost a második héten szavazták ki, pedig a bemutatkozó kisfilmjében még azt nyilatkozta, hogy nagyon nehéz lesz őt majd eltávolítani.

Most egyelőre nagyon furcsa újra visszatérni ebbe a civilizált életbe. Nagyon furcsa, hogy végre ágyon fogok aludni, hogy le tudok fürödni, hogy meg tudom mosni a kezemet szappannal. Nyilván megvan ennek a negatív oldala is. Én azért szerettem volna még maradni a játékban. (…) Rájöttem arra, hogy nagyon jól bírom ezeket a szélsőséges körülményeket, bírtam volna még ezt csinálni egy darabig” – árulta el a szállodai szobájában.

Elmondása szerint nagyon sajnálja, hogy így alakult, sőt bevallotta, hogy másképp játszaná a játékot, ha újrakezdhetné. „Nem gyakran mondok ilyet, de hogyha újra kezdhetném, akkor valószínűleg máshogy csinálnám a dolgokat. Igazából a játék során nem csalódtam senkiben. Nagyon jóban lettem Jeremyvel, úgy érzem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top