Sztárok

Hatalmasat énekelt Tamáska Gabi az X-Faktorban – videó

A székesfehérvári lány teljesen lenyűgözte a mentorokat és a közönséget, állva tapsoltak neki.

Tamáska Gabriella Lukas Graham 7 Years című slágerével készült az X-Faktor első válogatójára. A székesfehérvári lány – aki egy gyorsétteremben dolgozik éjszakai műszakban – remélte, hogy pozitívabb visszajelzést kap a mentoroktól, mint egy korábbi megmérettetésén, ami a 2017-es sárosdi Kapa-kupa volt. Ezen a rotációskapa-versenyen énekelt először közönség előtt.

Remélem, hogy az X-Faktorban pozitívabb visszajelzéseket kapok, mint azon a bizonyos rotációskapa-versenyen. Életem legrosszabb közönsége volt” – nyilatkozta az x-faktoros fellépése előtt.

Gabi az X-Faktorban olyat énekelt, hogy mindenki állva tapsolt neki, ő pedig ettől teljesen meghatódott, és sírva fakadt éneklés közben.

A mentorokat is teljesen lenyűgözte az énekelésével. „Ha van olyan, hogy X-Faktor pillanat, akkor ez az volt” – jelentette ki ByeAlex. Gáspár Laci a következőket mondta: „Én még ilyen pillanatokat nem éltem át az X-Faktorban. Meghatódtam. Ez a pillanat nagyon különleges volt és nagyon tiszta. Tudod, miért állt fel mindenki a produkció közben? Tudod, mit tapsoltunk meg? Tudod, hogy mi az, amit elismertünk egyöntetűen? Színtisztán a tehetséget.”

Olyan hangszíned van, hogy élvezet hallgatni. (…) Nagyon köszönöm, hogy itt vagy, mert erről szól az X-Faktor” – jelentette ki Radics Gigi. Puskás Petit is csak pozitív dolgokat mondott Gabinak: „Sajnálom, hogy ezt nem értékelték a kapafesztiválon, mert ez óriási volt. Ez fantasztikus volt.” 

Gabi 4 igennel továbbjutott az X-Faktorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top