Sztárok

Zalatnay Cini reagált a „hajas” támadásokra

Zalatnay Cinit sok „állítólagos” támadás érte csapzott külseje miatt, ő azonban ezt másképp látta. Most reagált a kommentekre.

Zalatnay Cini elég jó formában van, ezt láthattuk a ma reggeli Fem3Caféban, ahol az énekesnő többek között a felelős állattartásról beszélt. Szóba került azonban egy másik téma is: múlt héten nagy felháborodást keltett, hogy Cini csapzottan állt színpadra, de ezt tagadta az előadó. Sőt, azt mondja, a rajongói egytől egyig mellé álltak, még azok az állatbarát szervezetek is, akikkel kapcsolatban áll. 

„Ez egy családias közösség, megvédjük egymást. Volt egy támadás, hogy én kócos vagyok a színpadon, ez most egy újabb, valaki kitalálta. Összegyűltek ott, és a rajongói oldalamon meg akarták írni, hogy csinálja bárki utánam: énekeljen másfél órát, negyven fokban, tűző napon. Ezek után tényleg úgy nézek ki, mintha a szaunából jöttem volna ki” – mesélte Zalatnay Cini

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top