Sztárok

Elájulsz a „megújult” Gáspár Evelintől

Gáspár Evelin az utóbbi időben rengeteg felkérést kap, nagyon sok márka nagyköveteként láthatjuk. Nem csoda, hiszen Győzike lánya brutálisan megváltozott, már ami a külsejét illeti.

Bár már többször is megírtuk, hogy nagyon sokat fogyott Gáspár Evelin, mégis elképesztő, hogy milyen változáson ment keresztül. Keményen edz, emellett pedig az étkezésre is odafigyel, és csodálatos eredményt ért el. Annyira, hogy különböző divatmárkák is felfigyeltek rá, és többen is felkérték, hogy reklámozza a termékeiket. Evelin tényleg mindent megtesz a külsejéért, legújabb Instagram-sztorijából például az derül ki, hogy zsírleszívásra készül. 

A videóban elmondja Gáspár Evelin, hogy egy olyan kezelést kap, amely a zsírleszívás előtti eljárás. Úgy látszik, ez cseppet sem fájdalmas és még a bőr is sokkal szebb lesz tőle. Vajon ezután nála is a zsírleszívás következik? De hát honnan és mit?!

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top