Sztárok

1 millió dollárért vette meg Kanye West Kim Kardashian „hallgatását”

Inkább adok neked én, de azt a céget felejtsd el légyszi. Köszi. Kanye West nem akarta, hogy az asszony a konkurenciát tolja az Instagramon.

A Buzzfeed volt olyan perverz, hogy meghallgatta, és szemlézte Ashley Graham podcastjét, melyben Kim Kardashiannel társalgott például arról, hogy Kimnek milyen csudijó volt Jennifer Lopezzel vacsorázni, és hogy mi történik a MET-gála színfalai mögött. Persze, ez mind kutyafüle ahhoz képest, hogy elmesélt egy sztorit, amikor a férje, név szerint Kanye West odaszólt neki, amikor az asszonyka 1 millió dollárért posztolt volna egy képet az Instagramon, amin egy divatcég holmiját reklámozza, azaz 

uszkve egy perc alatt keresett volna egymilló dollárt. 

Mint a podcastből kiderült, a megbízó cég Kanye West saját márkájának, a Yeezynek a konkurenciája, a rapper pedig nem akarta, hogy Kim ahhoz adja a nevét, hát felajánlotta neki, hogy inkább lerak 1 milliót, csak ne posztoljon. Hát és micsoda úriember már…. eljött az anyák napja, amikor átadott Kimnek egy csokor virágot és egy borítékot, benne egy 1 millió dolláros csekkel, és egy kártyával, melyre a következőt írta: 

Köszönöm, hogy támogatsz, és nem posztoltál.

Ha minden ilyen flottul menne….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top