Sztárok

Elvált Gregor Bernadett és Szarvas Attila

Gregor Bernadett és Szarvas Attila külön folytatják az életüket – jelentette be a színész a közösségi oldalán.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila bejelentették, hogy elváltak – a legnagyobb titokban, a nyilvánosság kizárásával. Ezt a volt férj közölte a közösségi oldalán. Korábban már nyilatkoztak arról, hogy hiába próbálkoztak, nem jött össze a közös gyerek, de ez akkor még nem volt ok a válásra. A színész szerint nem is egy harmadik fél miatt ért véget a házasságuk, csupán belátták, hogy nem működik a kapcsolatuk. 

„Kedves ismerőseim, barátaim, szeretteim!
Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért,nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet, és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. Néhányotoknak már nyílt “titok”volt, de azt szeretném ha nem valamelyik “nívós”újságból értesülnétek róla! Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptunk tőletek a Bernadettel eltöltött idő alatt! Vigyázzatok egymásra!” – írta Szarvas Attila

 

Fotó: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top