Sztárok

Pintér Tibor barátnője, Fridi: „Sokat bántottak régebben”

Pintér Tenya és a szerelme, Fridi nagyon sokat veszekedtek A legbátrabb páros forgatása alatt, de a műsor csak megerősítette a kapcsolatukat – erről meséltek a NLCafe.hu-nak.

Pintér Tenya barátnőjét akkor ismerte meg az ország, amikor a színész bevonult a dzsungelbe, és ott rányomult Tóth Andira, ami nem tetszett Fridinek, aki ennek hangot is adott. Később a kamerák előtt békültek ki, és azóta is jó a kapcsolatuk. Fridi sikeresen leérettségizett pár hónappal ezelőtt, és utána egyből Budapestre költözött a szerelméhez. A legbátrabb páros forgatása alatt azonban több olyan dolog is kiderült mindkettőjükről, amit eddig nem is sejtettek egymásról. 

Sokat veszekedtek, amit majd a műsorban is látni fogunk, de ez nem tette tönkre a kapcsolatukat. 

Semmivel nem vagyunk szélsőségesebbek és botrányosabbak, mint bármelyik pár. Csak van egy nagy különbség Fridinek köszönhetően, ő nem leplezi a konfliktusokat. Én is megtanultam, hogy nem biztos, hogy jó, ha képmutatunk. (…) Mindenki sokat veszekszik, csak nem a kamerák előtt

– mesélte a NLCafe.hu-nak Pintér Tibor. Fridi azt is elárulta, hogy bár a párja mindig azt mondja neki, hogy ne nézegesse a kommenteket, őt azért bántják a negatív hozzászólások.

„Sajnos sokat bántottak régebben, és emiatt nagyon felveszem a negatív dolgokat, pedig nem kellene, mert ezzel csak magamat teszem tönkre.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top