Sztárok

Asia Argento hivatalosan is elismerte, hogy lefeküdtek vádlójával

A TMZ már kiszivárogtatott néhány hasonló tartalmú üzenetet Asia Argentótól, de a színésznő hivatalosan eddig tagadta a történteket.

Elismerte Asia Argento olasz színésznő és rendező, hogy volt szexuális kapcsolata azzal a fiatal amerikai színésszel, akinek a New York Times szerint nagy összeget fizetett egy peren kívüli egyezség keretében.

A szexuális zaklatások ellen küzdő #MeToo kampány egyik legismertebb arcának számító Argento mindeddig tagadta, hogy öt éve egy kaliforniai szállodában szexuális kapcsolatot létesített volna az akkor 17 éves Jimmy Bennett-tel, a La7 olasz tévén vasárnap este sugárzott interjúban azonban elismerte: valóban lefeküdt szállodai szobájában Bennett-tel, hogy felkészítse őt egy meghallgatásra. Beszámolója szerint ugyanakkor a fiatal színész volt az, aki rávetette magát, ráadásul Bennett az eset után még hónapokig kínozta őt szexuális tartalmú videókkal, és valósággal a megszállottja lett, ő pedig nem tudta, hogy a fiú még fiatalkorú, sem azt, hogy Kaliforniában 18 év a beleegyezési korhatár. Mindez összhangban van azokkal a korábban kiszivárgott üzenetekkel, amelyekben Argento arról írt, hogy lefeküdtek Bennett-tel.

Asia Argento a La7 vasárnap esti adásában (Fotó: Prfimedia / Splash)

A ma 22 éves Bennett 2004-ben gyermekszínészként ismerte meg Argentót, amikor A szív csalfa vágyai című filmben játszott, amelyben a rendezést is magára vállaló Argento az anyját alakította. Bennett az újságcikk szerint korábban jogi lépéseket tett, hogy beperelje Argentót, aki mindeddig azt állította, hogy csupán barátság fűzte a fiatal színészhez.

A New York Times azt írta, hogy Argento idén 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki Bennettnek. Argento korábbi közleménye szerint ugyanakkor ezt az összeget néhai barátja, a tévés sztárséf, Anthony Bourdain fizette ki a fiatal színésznek. Mint fogalmazott: Bourdain nagyon vigyázott a hírnevére, és vállalta, hogy anyagilag segíti Bennettet azzal a feltétellel, hogy többé nem avatkozik bele az életükbe. A színésznő most azt mondta, hogy Bourdain júniusi halála után leállt a kifizetéssel, amely részletekben történt, mert nem értett egyet azzal.

A botrány miatt Argentót nemrég kirúgták az olasz X-Faktor zsűrijéből, és több más felkérést, meghívást is elveszített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top