Sztárok

Kökény Attilát vesztegetéssel vádolják, akár 5 év börtönt is kaphat

Vámtiszt megvesztegetési kísérlete miatt áll bíróság elé Kökény Attila és több társa – értesült a Bors.

Kökény Attila és társasága nagy mennyiségben vásárolt hamis márkás ruhákat, amelyek után nem akartak vámot fizetni, inkább a vámosnak adtak volna pénzt – értesült a Bors.

Meg nem erősített információk szerint a behozott ruhák összértéke messze meghaladta a hatályos törvények szerint behozható mennyiséget, ezért közölték a társasággal, hogy vámot kell fizetniük, de a csoport tagjai jobb ötletnek találták, hogy a vámtisztnek fizetnek inkább. Kökény Attiláék ellen abban a pillanatban feljelentés született, amit vizsgálat követett, jelenleg pedig bíróság előtt van az ügy. 

kokeny attila, birosag„Valóban több év óta folyik egy ilyen ügy, melyben ügyfelem is vádlott. Ő azonban addig nem kíván érdemben megszólalni, amíg jogerősen le nem zárulnak a tárgyalások. Esélyeket nem szeretnék latolgatni. Jelen ügyben az a feladatom, hogy a felmentésért tárgyaljak, tekintettel arra, hogy a védencem tagadja a vádakat. Bizakodunk, egy minden tekintetben korrekt eljárás folyik egyébként” – nyilatkozta Kökény Attila ügyvédje, dr. Bölcskei Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top