Sztárok

Zámbó Krisztián meztelen képpel üzent az apjának

Zámbó Krisztián nem szégyenlős, ez már biztos. De vajon mit szólna ehhez Jimmy, tényleg örülne neki?

Zámbó Krisztián úgy véli, amióta elveszítette az édesapját, a rajongók egy része megkeseredett emberként tekint rá, aminek ellenkezőjét egy meghökkentő képpel akarja bebizonyítani. A minap egy teljesen pucér képet töltött fel magáról, amit barátnője, Zsuzsi késztett róla szoláriumozást követően. Az énekes egy fricskának szánta a pikáns fotót, amit egy nap után azonban el is távolított az oldaláról.

„Sokszor csináltam már magamból hülyét ország-világ előtt, ezt a fotót is csak viccnek szántam. Bohóckodtunk egy kicsit Zsuzsival, szerintem ebben nincsen semmi különös. A kép nem ízléstelen, nincs kint semmim, olyan vagyok rajta, mint a Terminátor. Büszkén vállalom a testemet!” – mondta nevetve Zámbó Krisztián, aki az ádámkosztümös felvétellel nemcsak szórakoztatni szerette volna az embereket, hanem édesapjának, Zámbó Jimmynek is üzenni.

„Szeretném, ha apu tudná, hogy a humoromat és a jókedvemet továbbra sem veszítettem el! Remélem, nem hoztam rá szégyent ezzel, és ő is csak nevetne a történteken, nem úgy, mint a barátnőm, akinek nagyon nem tetszett, hogy feltöltöttem a fotót. Zsuzsi kicsit szemérmesebb, részben ezért is szedtem le a képet” – mondta el a Borsnak Zámbó Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top