Sztárok

Nagy Alexa nem műtteti meg magát

Nagy Alexa rengeteg bókot kap, mégis van egy olyan testrésze, amellyel nem teljesen elégedett. Különösen azóta van ez így, mióta más is észrevette.

Nagy Alexa a Szenzációs Négyesben egészen új oldaláról mutatkozik be, így az utóbbi időben még többet edzett az színésznő. Ennek és a remek genetikájának is köszönheti, hogy nem küzd súlyporblémákkal.

„Nem vagyok tipikusan édesszájú, de ha megkívánom az édességet nem ismerek határt. Akkor azonnal kell valami és lehetőleg minél több”– mondta Alexa, aki ezúttal bonbonok iránti rajongásáról mesél szombaton az Édesítőben.

„A likőrös dolgokat inkább elkerülöm, de szeretem a különleges ízvilágú csokikat, mint például a chilis” – árulta el a színésznő, aki büntetlenül falatozhat a desszertekből is. Ennek ellenére Nagy Alexa nem teljesen elégedett magával.

Nagy Alexa az Édesítőben

„Kicsit komplexusos vagyok az orrom miatt. Egyszer egy házibuliban egy fiú, aki nagyon tetszett nekem, megjegyezte, hogy: Jé, nekem is ferde az orrom!. Miért, még kinek ferde?! – kérdeztem vissza, mire ő rávágta, hogy nekem, hiszen kicsit elkanyarodik az orrom vége. Kimentem a tükörhöz, megnéztem és rájöttem, hogy tényleg” – mondta a Barátok közt színésznője, aki igyekszik ezen túllendülni.

„Ez általában nem szokott másnak feltűnni, de én látom, tudom, hogy milyen. Egyszer egy plasztikai sebésszel is beszélgettem erről, kíváncsi voltam ő hogyan lát. Örülnék, ha kicsit szimmetrikusabb lenne az arcom, de egy biztos: nem változtatok semmin” – mondta Alexa, aki szombaton 13:00-tól azt is elárulja az RTL Klubon, hogy legutóbb minek köszönhetően tudott kilépni a komfortzónájából. 

Nagy Alexa (fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top