Sztárok

Nem minden családtag örül Nagy Adri kisfiának

Pedig a baba érkezése nagy öröm, csak hát... van, aki háttérbe szorulhat miatta. Nagy Adri a Mokkában mesélt.

Szeretném veletek megosztani az örömhírt, hogy a tegnapi nap folyamán megszületett gyermekünk, aki a Benedek nevet kapta. Szerencsére mindketten jól vagyunk. Beni egészséges, életrevaló, gyönyörű kisfiú.  Köszönjük, hogy ilyen sokan gondoltatok ránk az utolsó hetekben, napokban

– írta az Instagramon június 28-án Nagy Adri, miután megszületett a kisfia, Beni. 

Beni már három hónapos múlt, Nagy Adri pedig beült a Mokkába, és elmesélte, hogy miután hazavitték a babát, a kutyájuk annyira nem volt boldog. „A szülés utáni depresszió nála jelentkezett… Biztosak voltunk benne, hogy depressziós lesz, mert mindig vele voltunk. Össze voltunk nőve… most próbálom kompenzálni, kétórás sétákkal, labdázásokkal.”

Mint a beszélgetésből kiderült, Beni már átalussza az éjszakát, Adri egy átlag kismamához képest kipihent, Mádai Vivien műsorvezető meg is jegyzi, hogy jól néz ki. Egyéb részletek a terhesség első szakaszáról és a vele kapcsolatos nehézségekről, Istenes László „poénnal” a cicizésről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top