Sztárok

Katalin hercegné egyedül maradt a gyerekekkel

Az elmúlt időszakban ritkán hallottunk Vilmos hercegről és a feleségéről, de most egy aranyos családi történetet osztott meg a trónörökös.

Sokkal inkább Harry herceg és Meghan Markle került refelktrofénybe az esküvőjük óta, Katalin hercegnét alig-alig láthattuk, a britek kedvenc royal bébijeiről sem jelentek meg friss képek. Vilmos herceg az afrikai útjára is egyedül utazott, de ott azért kiderült, milyen is az élet három kisgyerekkel. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg számára Afrika különleges hely (fotó: Getty)

„Nagyon boldog vagyok, ez az első namíbiai utam. Csak azt sajnálom, hogy a feleségem, Katalin nem tudott csatlakozni hozzám, amúgy ő most irtó féltékeny. Kiváltképpen azért, mert néhány zavartalan éjszakai alvás elé nézek, távol a csodálatos gyerekeimtől.”

Vilmos herceg nem először mesél ehhez hasonló történetet, sokszor ugratja a feleségét is, ezért pedig a britek körében egyre népszerűbb. Köztudott az is, hogy a hercegi pár számára különleges helyszín Afrika, annak idején többször jártak ott, hogy elvonuljanak a kíváncsi szemek elől. Többek között az eljegyzésük is Kenyában volt. 

Éppen ezért Vilmos herceg számára különösen nagy jelentőségű minden afrikai projekt, ezúttal az élővilág megmentése kapcsán szólalt fel. 

„Namíbiai utazásom célja felhívni a figyelmet a környezeti értékek megőrzésére. Ezt fontosnak tartom, és tudom, hogy ti is büszkeséggel gondoltok az országotokra. Namíbia a csodálatos vadvilágáról és környezetéről ismert, ezért jönnek ide a turisták, britek tízezrei évente. A turizmus 2017-ben 100 ezer munkahelyet teremtett, ami egyre csak nő. De éppen ezért nagyon fontos, hogy megőrizzük az eredeti növény- és állatvilágot” – idézte a herceget a DailyMail. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top