Sztárok

Kamarás Iván Sanyit kényezteti

Vannak olyan munkák, amelyekben sokkal jobban megmutatkozik, milyen is a színész valójában. Kamarás Ivánnal pontosan ez történt most.

A Patrick – Ebbel szebb az élet izgága mopsza az új romantikus vígjáték főszereplője, amit hamarosan láthatunk a mozikban. A filmben az újdonsült kutyatulajdonosnak Kovács Patrícia színésznő kölcsönzi a hangját, akit már többször láthattunk kampányolni a kutyusok mellett, menhelyekre jár önkénteskedni, és ő maga is boldog gazdija egy mentett ebnek, Jankának. 

Kovács Patrícia

„Rengeteg kutyus vár új társra a menhelyeken, ezért szerintem fontos arra bátorítanunk a leendő tulajdonosokat, hogy ne tenyésztőtől vásároljanak, hanem fogadjanak örökbe, vagy támogassanak egy alapítványt” – mondta a színésznő a szinkronmunka szünetében. 

Kovács Patrícia és Kamarás Iván

„Szerintem nem lehet kutya nélkül élni. Mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben, és örülök, hogy most a kislányom is ilyen környezetben nő fel. Ebbel tényleg szebb az élet, mert megtapasztalhatjátok az igazi, feltétel nélküli szeretetet” – tette hozzá, miközben az ölében pihent Sanyi, a Mopsz Fajtamentés Alapítvány mopszlija, aki kiköpött mása a filmbeli Patricknek. A kis mopsz a szinkronstúdióban látogatta meg Patríciát és Kamarás Ivánt, aki a szórakoztató vígjátékban egy állatorvosnak kölcsönzi a hangját. A színészek boldogan fotózkodtak a mopsz sztárral, aki teljesen levette őket a lábukról.  

Kamarás Iván odáig van Sanyiért: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top