Sztárok

Balázs Klári: „Gyuri imádja, ha szexi fehérneműben lát”

38 éve van együtt Korda Gyuri és Balázs Klári, akik azt állítják, hogy ma is szerelem köti őket össze. Sajátos kapcsolatukért nagy árat fizettek.

Balázs Klári két éven át visszautasította Korda György közeledését, aztán valami egy csapásra megváltozott, az énekes szerelmet vallott neki, és gyakorlatilag azóta elválaszthatatlanok, a nap 24 óráját együtt töltik. Ez a 38 évük története dióhéjban, és sokszor kérdezik őket: hogyan csinálják? 

Korda György és Balázs Klári

Míg Korda György szerint a közös célok kovácsolták őket egységgé, addig Balázs Klári szerint elsősorban szerencse, hogy összehozta őket a sors. Alkalmazkodtak egymáshoz, de alapvetően ugyanaz az érdeklődésük. A BEST magazinnak elmesélték, hogyan telnek a napjaik, amiben voltak meglepő részletek. Például ez:

„Nincsenek barátaink, hiszen a barátságot ápolni kell: összejárni, időt szánni rá. Erre sosem jutott. Nekem sem voltak barátnőim, nem tartottam soha csajos napokat. Ez nem panasz, hiszen életem minden percét szeretem Gyurival tölteni. Nálunk természetes, hogy a legjobb barátai vagyunk egymásnak.”

A közösen töltött időt most is úgy megbecsülik, mint az elején. Eljárnak romantikázni, például Bécsbe. 

„Nosztalgiából is ki szoktunk menni, de már régen voltunk. Egy fekete harisnyát biztos veszek, amivel nem csak magamat lepem meg. Gyuri imádja, ha szexi fehérneműben lát, az mindig adu ász magas sarkúval…” mesélte Klárika, de az is kiderült, hogy nem csak ő, de Gyuri is imádja a szép holmikat.

A BEST-ben olvashatsz Korda György és Balázs Klári magánéletéről 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top