nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Weisz Fanni velős választ adott az utálkozóknak

Weisz Fanni velős választ adott az utálkozóknak

Weisz Fannit és férjét folyamatosan támadások érik, főleg a modell édesanyja részéről – tegnap címlapon jött le, hogy Péter „milyen rosszul bánik a feleségével”. Fanni most erre válaszolt...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A sikeres modellel kapcsolatban számos hír látott világot az elmúlt pár hónapban, ami összeköthető azzal, hogy kiderült, nyáron összeházasodnak Péterrel. Bár nem tudni miért, Fanni édesanyja újságokon keresztül, rádióban, sőt még élő adásban is szidta a lánya szerelmét, amire a modell egyszerű választ adott: kérte Ágnest, hogy hagyja őt békén, vegye észre, hogy boldog. A lejárató kampány azonban még nem ért véget: tegnap címlapon jött le, hogy Péter milyen rosszul bánik Fannival, mindez azért, mert a közösségi oldalán azt írta, hogy a felesége „zabál”, persze, ez csak egy tréfa volt, hiszen mint elmondták, sokszor ugratják egymást. A modell tegnap este velős választ adott a cikkre: 

„Nézzétek, milyen ügyesen teszem a végtagjaimmal a szájába a szerves tápanyagot a hím egyednek” – írta viccesen Weisz Fanni, majd a cikket lehozó újságnak is üzent. A modell nehezményezi, hogy egy ilyen semmiségből is hír született, és korábban már mondta, hogy nem érti, miért támadják őket ennyien, amikor ők senkinek nem ártottak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon