Sztárok

Solti Ádám és Kis Berni: „Elvesztettük a kisbabánkat!”

Három éve, amióta eljegyezte Solti Ádám Kis Bernit, mindig azt kérdik tőlük, mikor jön már a baba. Ők csak mosolyognak, és kitérő válaszokat adnak, de ez az utóbbi időben nagyon nehéz.

Valójában évek óta mindent elkövetnek azért, hogy gyerekük legyen. Solti Ádámék azért mesélik el most a történetüket, hogy másokat bátorítsanak: nem szabad feladni a reményt, és azt sem lehet megengedni, hogy a megannyi próbálkozás, kudarc a kapcsolat rovására menjen.

A Nyerő Páros forgatásán is kiderült, hogy a színész és a menyasszonya, Kis Berni nagyon szeretne már gyereket, és hogy ez a téma őket mélyen érinti. A műsor még zajlott, amikor Berni kiírta az InstaStoryjába, hogy egyszer minden részletet elmondanak.  Most van az az egyszer, amiről a Story magazinban olvashattunk először. 

Kis Berni és Solti Ádám a Nyerő Párosban

 

Hosszú éve küzdelme után idén nyáron úgy tűnt, megérkezett a várva várt baba. „Késett a menzeszem, bár ez megszokott nálam, de reménykedve mégiscsak csináltam egy terhességi tesztet. Nem mutatott semmit. Egy hét múlva azonban mind puffadtabbnak éreztem a hasam, szűknek tűnt a nadrágom, a főnököm a teszt megismétlését javasolta. Nem volt hozzá nagy kedvem a munkahelyemen, no de hátha… Sosem felejtem el, a mosdóból hívtam fel Ádámot, és élőben közvetítettem, hogy megjelent a két csík a teszten. Elképzelhető volt az örömünk!” – meséli Berni, és nem csak az ő öröme volt határtalan. Solti Ádám most is elérzékenyülve emlékezett vissza. 

„Szavak nincsenek arra, mit éreztem akkor. Hát akkor tényleg apuka leszek?! – kérdeztem magamtól. A fellegekben jártunk, a szüleinken kívül azért nem avattunk be senkit, hisz annyira az eleje még a hatodik hét…”

Solti Ádám és Kis Berni az idei Story gálán

Aztán Berni hasa furcsán fájni kezdett, de az első orvos nem vette észre, hogy méhen kívüli terhes, ezért hazaküldte. Két nappal később pedig már olyan mértékben roncsolódott a petevezetéke, hogy nem tudták megmenteni. Mindez nem sokkal a Nyerő Páros forgatása előtt történt, így gyakorlatilag kamerák előtt gyászolták el a kisbabájuk elvesztését. 

Arról, hogy mennyire viselték meg a kapcsolatukat az elmúlt évek nehézségei, milyen orvosi problémája van Ádámnak, és mennyi az esélye a párnak a műtét után egy újabb spontán terhességre, a Storynak meséltek először. 

A Story magazinnak azért mesélt Solti Ádám és Kis Berni a gyerekük elvesztéséről, hogy a történetükkel másoknak is erőt adjanak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top