Sztárok

Kósz Zoltán családját padlóra küldte a pedofilvád

Kósz Zoltán, ünnepelt sztár, olimpiai bajnok vízilabdázó, édesapa, mellette pedig két hete szexuális erőszakkal vádolja egy 13 éves kislány. A pólós tagadja a vádakat, és még igazából el sem hiszi, hogy mindez vele történik meg.

A Story magazin Kósz Zoltánnal készített interjút, nem sokkal azután, hogy megjelent a sajtóban, mivel vádolják a pólóst. Kósz a pedofilvádat korábban is tagadta, de arról most először mesélt, hogyan viselte meg ez a családját és a magánéletét. 

„Úgy érzékelem, mintha két párhuzamos világ futna egymás mellett: az egyik szereplője én vagyok, míg a másikban van valaki, aki próbálja az én életemet élni. Valahol, legbelül még most sem tudom elhinni, hogy mindez velem történik. Ugyanakkor nem elégedhetek meg azzal, hogy sajnálom és sajnáltatom magam, védekeznem is kell az alaptalan vádaskodásokkal szemben.”

Miközben Kószék harcolnak az igazukért, a pólós sokkal inkább aggódik a családjáért, hiszen nagyon megviselte őket mindaz, ami még most is zajlik. A volt felesége kiállt Kósz mellett a nyilvánosság előtt, ez sokat számított. 

„A feleségemmel egy éve nem élünk együtt, de jóban vagyunk. Felhívtam Horvátországból, hogy olvasta-e, miket írtak, és ami a legfontosabb, a gyerekeink hogy vannak? Rossz volt hallani, ahogy a megrendült a hírek hallatán, de egy pillanatig sem hitt el semmit, és támogatásáról biztosított. Utána adta a gyerekeinket a telefonhoz… A húsz és fél éves fiam aránylag jól reagált, viszont a tizenhat és fél éves lányomnál eltört a mécses, vigasztalni és nyugtatni kellett jó ideig. Nem azért sírt, mert összedőlt benne egy világ az apját illetően, hanem azért, mert eddig el sem tudta volna képzelni, hogy léteznek ilyen emberek, akik ártatlanokat sároznak be.”

A gyerekek ismerősei, iskolatársai támogatóan viselkednek, ahogyan Kósz szülei is. De az interjúból az is kiderül, hogyan áll most Kósz munkája.

A Storynak mesélt az elmúlt hetekről Kósz Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top