Sztárok

Először vett részt egyedül hivatalos eseményen Meghan Markle mint a királyi család tagja

Most először vett részt a királyi család tagjaként egyedül hivatalos eseményen Sussex hercegnője, azaz Meghan Markle. Harry herceg felesége egy kiállításmegnyitón képviselte a királyi családot.

Négy hónappal az esküvőjük után egyedül képviselte a királyi családot egy hivatalos eseményen Meghan Markle, aki a Piccadilly-i Királyi Művészeti Akadémián nyitott meg egy Óceánia művészeit bemutató kiállítást.

A megnyitón Harry herceg felesége egy elegáns, fekete, testhez simuló Givenchy-ruhát viselt, fekete tűsarkú cipővel.

Meghan Markle egyedül – Forrás: Samir Hussein/WireImage/GettyImages

Az eseményről beszámoló Daily Mail megjegyzi, hogy a színésznőből lett hercegné első önálló hivatalos szereplésére az esküvő után csak négy hónapot váratott magára, míg sógornője, Katalin hercegné első önálló protokolláris szereplésére hat hónapot kellett várni.

Az óceániai kiállítás Melanézia, Mikronézia és Polinézia művészetét ünnepeli, amely magában foglalja a hatalmas csendes-óceáni térséget, beleértve Új-Guineát, Húsvét-szigetet, Hawaiit és Új-Zélandot is. A kiállítással ünneplik az 1768-ban alapított Királyi Akadémia fennállásának 250. évfordulóját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top