Sztárok

Gisele Bündchennek öngyilkos gondolatai támadtak a pánikrohamai után

Úgy érezte, akárhová megy, ketrec zárul rá. Az új könyvében ír a pokoljárásáról.

Gisele Bündchen modellnek hamarosan memoárkötete jelenik meg a sokat ígérő Lessons: My Path to a Meaningful Life (Leckék: Utam az értelmes élethez) címmel. Az eddig nyilvánosságra hozott részletekben többek között arról ír, hogy egy időben rendszeresen eljátszott az öngyilkosság gondolatával.

Gisele Bündchen. Fotó: AFP / Apu Gomes

2003-ban egy nehéz repülőút után kezdődtek el a pánikrohamai. A People magazinnak arról beszélt, noha éppen szárnyalt a karrierje, elkezdte úgy érezni, hogy nem ura az életének, semmihez nincs ereje, és megoldódna az összes problémája, ha leugrana a tetőről. 

Könyvében részletesebben is ír arról, hogy elviselhetetlennek érezte a világot maga körül: a repülőgépek, a lift, az alagutak, a szállodai szobák és az autók is ketrecként záródtak rá.

Bündchenen az segített, hogy pszichológushoz ment, leszokott a cigiről, visszavett az alkohol- és a kávéfogyasztásból. Később férjhez ment, és gyereke is született.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top