nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Férje bántó megjegyzést tett Weisz Fannira

Férje bántó megjegyzést tett Weisz Fannira

Hajmássy Péter furcsán kommentálta felesége, Weisz Fanni étkezési szokásait. Vajon ez még belefér?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanni férjének megjegyzései és poénjai eddig is megosztók voltak. És a legújabb posztjához is olyan kommentárt fűzött, ami külső szemlélőként nézve nem tűnik túl kedvesnek.

A feleségéről osztott meg egy képet, amin Fanni éppen eszik, és ezt a megjegyzést fűzte hozzá: „Mindig zabál, de nem hízik”

A Bors megkérdezte a lányt, hogy mit szól Hajmássy Péter megnyilvánulásaihoz.

„Ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem tudom komolyan venni. Nevetséges. A férjemről beszélünk, akit szeretek, és akivel egymást ugratjuk állandóan. Nézzétek meg az én sztorijaimat is, ugyanezeket csinálom vele” – reagált Weisz Fanni.

Tehát szerinte ez belefér, hiszen ők mindig ugratják egymást. A modell édesanyja másképp gondolja.

„Nálunk a családban ez nem divat, nem sértegetjük egymást. Márpedig ez az, hiszen a zabál negatív kifejezésként él az ember fejében. Ez nem a kultúra világa, az biztos. Nyilván egy ilyen megnyilvánulásnak senki sem örül, úgy gondolom, Fanni sem, de nem látok az életükbe, így nem tudom, hogy nekik mi fér bele és mi nem. Nem tudom, mennyit változott Fanni, egy biztos, ő nagyon érzékeny és empatikus lány” – mondta el a véleményét a lapnak az édesanya.

Weisz Fanni és férje

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon