Sztárok

Újabb szereplő hagyja ott a Barátok közt-öt

Csupán néhány napja derült ki, hogy Józan László és Hajnal János nem szerepelnek többé a Barátok közt-ben, és most újabb kulcsfigura távozik: Pribelszki Norbi is otthagyja a sorozatot.

Pár nappal ezelőtt meglepő hírek érkeztek a Barátok közt tájáról, ugyanis kiderült, hogy a sorozat meleg párját, Józan Lászlót és Hajnal Jánost nem alkalmazza tovább a produkció. A visszatérést sem zárják ki, viszont egyelőre nélkülük folytatódik a sorozat. Most újabb távozó név látott napvilágot: Pribelszki Norbi azzal indokolta a kilépést, hogy a zenei karrierjét szeretné építeni. 

„Köszönöm, hogy új barátokat szerezhettem és egy új családot kaphattam a Barátok közt-tel. Nehéz döntés volt, de most inkább zenészként szeretnék előretörni, és nem felejtem el a legnagyobb álmomat sem, hogy egyszer műsorvezetőként láthassanak viszont a nézők a képernyőn” – mondta a Színes Ász interjújában Pribelszki Norbi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top