Sztárok

Majka és Curtis újra találkoztak

Majka és Curtis először volt kénytelen találkozni egymással, mióta kitört közötün a balhé. Elmeséljük, hogyan viselkedtek egymással.

Majka és Curtis hétfő délelőtt a RaM Colosseumban volt kénytelen találkozni egymással, hiszen mind a ketten részt vettek a TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatóján.

Amennyire csak lehetett, kerülték a másik társaságát. A Blikk információi szerint a színfalak mögött, a backstage-ben sem méltatták figyelemre egymást. Nem is töltöttek el együtt sok időt, hiszen a Csak show és más semmiben szerepet kapó Curtist hamar a színpadra szólították, utána pedig nem tért vissza, hanem leült a nézőtérre. Így viszont eljött a pillanat, amikor a széksorok közt keresztülvágó Majka szembe találta magát Curtisszel – ekkor a kalapja felé bökve biccentett, majd továbbment.

A sajtótájékoztató végén készült képen Majka és Curtis a lehető legtávolabb mentek egymástól: Majka az első sorban, a csapat szélére húzódott, míg Curtis beállt középen hátra, majd elviharzott.

„Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül” – hangsúlyozta a lapnak Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top