Sztárok

Borzalmas napokat él át Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András helyzete nem könnyű, hiszen nagyon aggódik az édesanyjáért, de rengeteg támogatást kap a rajongóitól is.

Kállay-Saunders András édesanyja, az egykori modell, Kállay Katalin kórházba került. Úgy tűnt, nagy a baj, mert szombat hajnalban az énekes közösségi oldalán arra kért mindenkit, hogy imádkozzon az édesanyjáért.

„Szombat hajnalban hívott az anyukám, hogy rosszul van, és rohantam érte. Nagyon megijedtem, de hogy pontosan mi történt, arról a tudta nélkül nem szeretnék beszélni. Lemondtam az aznapi fellépésemet, hogy mellette tudjak maradni, és ezúton is szeretném megköszönni a sok imát, és azt, hogy ennyien gondoltak rá, s írtak. Ezt ő is látta” – mesélte a Borsnak Kállay-Saunders András.

Az édesanyja, úgy tűnik, jobban van, de holnap ismét kórházba megy, folytatódnak a kivizsgálások. Az énekes a legtöbb idejét mellette tölti, de a héten visszatér a színpadra is. „Édesanyám a legnagyobb támogatóm, sokat izgul értem, mert nagyon szeret. És tudom, hogy ő akkor boldog, ha én sikeres és boldog vagyok”mondta Kállay-Saunders András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top