Sztárok

Letöltendő börtönt kapott nemi erőszakért Bill Cosby

Börtönre ítélte a bíróság nemi erőszak miatt Bill Cosbyt, nevét felvették a szexuális bűnözők adatbázisába is. Legalább három évet rács mögött kell töltenie.

Kedden bűnösnek találta nemi erőszak vádjában és letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy philadelphiai bíróság Bill Cosbyt. A 81 éves volt tévés hírességnek legalább három, legfeljebb 10 évet kell majd börtönben töltenie.

Bill Cosbyt egy 2004-ben történt nemi erőszakért ítélték el, amikor philadelphiai otthonában begyógyszerezte, majd megerőszakolta az elkábított Andrea Constandot, a Temple Egyetem egykori ügyintézőjét. Cosby végig azt állította, hogy a szexuális kapcsolat a nővel közös megegyezésen alapult.

Bill Cosby a bíróságon – Mark Makela/Getty Images

A bírósági tárgyalás vezetője, Steven O’Neill bíró szexuális ragadózónak nyilvánította Bill Cosbyt, aki így bekerül a szexuális bűnözők nyilvántartásába és élethosszig tartó tanácsadás vár rá.

A 81 éves Cosbyt eddig legalább 60 nő vádolta meg hasonló jellegű bűncselekménnyel, de ezek legtöbbje elévült, mire vádemelési szakaszba érhetett volna az ügy.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top