Sztárok

Pécsi Ildikó jeles eseményre készül

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos kerek évfordulót ünnepelnek. A színésznő a férje állapotáról is beszélt, és arról, hogy mi segíti őt a gyógyulásban.

Pécsi Ildikó és férje az idén ünneplik aranylakodalmukat. A jeles eseményt sajnos beárnyékolja, hogy Szűcs Lajos nemrég egy életmentő szívműtéten esett át, amelynek nagyon hosszú a lábadozási ideje, és egyes hírek szerint a 74 éves focista még mindig nincs jól.

„Küzdünk… Amerre csak járunk, óriási szeretet fogad bennünket mindenfelé. Rengeteg örömöt, szeretetet kapunk a rajongóinktól. Úton-útfélen simogatnak, megpuszilnak bennünket. Az én drága Édesjólajosom máig nagyon sportos, erős ember, rengeteget tesz azért, hogy minél jobban legyen. Mert mindkettőnknek nagyon-nagyon fontos ez az ötvenedik évforduló. Ennek a szépségét az én drága pici közönségem és az őt kedvelő megszámlálhatatlan sportszerető ember szeretete adja, akik szorítanak érte meg értem is. Ez az évforduló még inkább összekovácsol bennünket és mindazokat, akik a nehéz időszakokban mellettünk voltak. Sokat segít az a szeretethullám, amit kaptunk tőlük, amit Lajosnak küldtek, hogy meggyógyuljon” – mondta el a Borsnak Pécsi Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top