Sztárok

Hatalmas fejlemény Németh Kristóf életében

Németh Kristófék máltai utazása egészen biztosan felejthetetlen élmény marad mindkettőjük számára, és nem csak A legbátrabb páros forgatása miatt.

Németh Kristóf  eljegyezte kedvesét, Zitát, méghozzá nem is akárhol: Máltán, A legbátrabb páros forgatásának helyszínén.

„Azt, hogy mi vagyunk-e a legbátrabb páros, nem árulhatom el, de hogy a legboldogabb igen, az biztos! Van egy híres mondás, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de úgy tűnik, ez Máltára nem igaz” – reagált a Blikk értesüléseire Németh Kristóf, aki a leánykérés körülményeiről egyelőre nem akart nyilatkozni, de a boldogságukról szívesen mesélt.

„Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt hónapokban! Mivel Zita Szentendrén élt és Visegrádon dolgozik, engem azonban minden Budapesthez köt, hamar döntenünk kellett. Mivel egyre közelebb kerültünk, és éreztük, hogy nem akarjuk elengedni egymást, összeköltöztünk. Zita ráadásul Lócit is megkapta, hiszen a fiam szerves része az életemnek” – mondta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top